AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma yapılabilir, bir ilişki garanti altına alınabilir veya bağlantılarınızı genişletmenizi sağlayacak konulara entegre olabilirsiniz.

Kahve falında kürtaj olmaktan vazgeçmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek sevinç gözyaşları dökmeye, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Kahve falında kürtaj olamamak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında kürtaj olan birini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj masası görmek sorunlar altında ezileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj bebek görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kürtaj olduğunu görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir