AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında başkasını kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında başkasını kürtaj olduğunu görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, tecrübe sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kürtaj bebek görmek daha güzelleşeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olanı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kürtaj yaptırdığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek kişinin şifaya kavuşacağına, yarasını saracağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj olmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayatının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kürtaj olacağını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Kahve falında kürtaj yapıldığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birini kürtaj olurken görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir