AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında eşinin kürtaj olduğunu görmek büyük başarıya ulaşılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kürtaj olduğunu görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kürtaj olmak istemek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kötü sözler duylacağına rivayet eder.

Kahve falında kürtaj yaptırdığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kürtaj yaptırmak istemek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürtaj yaptıracağını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir