AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj olamamak

Kahve falında kürtaj olamamak

Kahve falında kürtaj olamamak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, deneyim kazanacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında kürtaj olamamak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında kürtaj olan birini görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj yaptırmak istemek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaj görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kürtaj yapıldığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kürtaj olduğunu görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmak olduğunu görmek bereketinin artacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir