AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj olan birini görmek

Kahve falında kürtaj olan birini görmek

Kahve falında kürtaj olan birini görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaj olan birini gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kürtaj olduğunu görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kürtaj olduğunu görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürtaj görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj yaptıran birini görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kürtaj olduğunu görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kürtaj olan kadın görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürtaj olmaya gitmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kürtaj olmamak daha iyi imkânlara sahip olacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir