AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürtaj masası görmek

Kahve falında kürtaj masası görmek

Kahve falında kürtaj masası görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, borçlarının ödeneceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Kahve falında kürtaj masası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında kürtaj masası görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kürtaj olduğunu görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok iyi şeylere işaret etmektedir.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kürtaj olmak istemek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kürtaj olduğunu görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürtaj görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, malında azalmaya tabir olunur.

Kahve falında zorla kürtaj olmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kürtaj olamamak yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir