AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya sıçmak

Kahve falında arabaya sıçmak

Kahve falında arabaya sıçmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabaya sıçmak gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Kahve falında arabaya sıçmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta sıçmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalettir.

Kahve falında dışarı sıçmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında üstüne sıçmak hayırlı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dona sıçmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında mutfağa sıçmak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında yürürken sıçmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, imkânlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında pantolona sıçmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir