AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya sıçmak

Kahve falında halıya sıçmak

Kahve falında halıya sıçmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, edilen duaların kabul olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında halıya sıçmak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında halının üstüne sıçmak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıya sıçmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dona sıçmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında taş sıçmak insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ishal sıçmak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulur.

Kahve falında evin ortasına sıçmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovaya sıçmak bol kazançlı bir işe girileceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek adaletin geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir