AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla adam öldürmek

Kahve falında kurşunla adam öldürmek

Kahve falında kurşunla adam öldürmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kimden akıl soracağına, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşunla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kurşunla adam öldürmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kurşunlanarak ölmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla öldürülmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunlanarak öldürülmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla ölmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun yemek ölmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunlanıp ölmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir