AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kovanı görmek

Kahve falında kurşun kovanı görmek

Kahve falında kurşun kovanı görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, hayırlı haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kovanı gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kovanı görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arı kovanı almak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı ve kovanı görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanı taşımak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde arı kovanı görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Kahve falında kovanla arı görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arı kovanı görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir