AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdele almak

Kahve falında kurdele almak

Kahve falında kurdele almak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, yüksek tahsil yapacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kurdele almak gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Kahve falında kurdele yutmak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında makasla kurdele kesmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mor kurdele görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurdeleli yüzük görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kurdele takmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi kurdele görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurdele almak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdele çözmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir