AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kurdele görmek

Kahve falında mor kurdele görmek

Kahve falında mor kurdele görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında mor kurdele gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Kahve falında mor kurdele görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurdele takmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında makasla kurdele kesmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurdele bağlamak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında nişan kurdelesi görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında belinde kırmızı kurdele görmek büyük atılımlar yapacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir