AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdele takmak

Kahve falında kurdele takmak

Kahve falında kurdele takmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdele takmak gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Kahve falında kurdele takmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, olumsuz haberler alacağına delalettir.

Kahve falında saça kurdele takmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla kurdele kesmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kurdele görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında söz kurdelesi görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kurdeleli altın görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek acı veren kazalara, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir