AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranın yere düştüğünü görmek

Kahve falında kuranın yere düştüğünü görmek

Kahve falında kuranın yere düştüğünü görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, mallarının eksileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişiklikler hayatınıza yeni bir ivme kazandırabilir.

Kahve falında kuranı yere düşürmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranın yere düştüğünü görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı yere koymak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı yere atmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir