AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı yere koymak

Kahve falında kuranı yere koymak

Kahve falında kuranı yere koymak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kısmetin açılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı yere koymak gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kuranı yere koymak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kuranı öpüp başına koymak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranın yere düştüğünü görmek çok hayırlı haberler alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir