AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanı unutmak

Kahve falında cüzdanı unutmak

Kahve falında cüzdanı unutmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok hayırlı şeylere, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, iyi bir patron olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Kahve falında cüzdanı unutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında cüzdanını unutmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kendi bildiğini okuyacağına delalettir.

Kahve falında cüzdan unutmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı unutmak her zaman çok üzgün olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdanı bir yerde unutmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanı evde unutmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise unutmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruç unutmak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir