AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okumayı unutmak

Kahve falında kuran okumayı unutmak

Kahve falında kuran okumayı unutmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında kuran okumayı unutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında kuran okumayı unutmak sıkılacağı bir haber almaya, hayatının ağzının tadına göre olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okumayı unutmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı unutmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okumasını söylemek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuran okuyan kimseyi görmek muradının gerçekleşeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine kuran okutmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde kuran okutmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyup ağlamak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir