AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı tutmak

Kahve falında kuranı tutmak

Kahve falında kuranı tutmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında kuranı tutmak gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Kahve falında abdestsiz kuran tutmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı tutmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim tutmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı elinde tutmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kuran elinde tutmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir