AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı elinde tutmak

Kahve falında kuranı elinde tutmak

Kahve falında kuranı elinde tutmak yüklü siparişler alacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Kahve falında elinde kuranı kerim tutmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kuranı elinde tutmak kötü kişilerle karşılaşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran elinde tutmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kuran tutmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı ters tutmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında kuran tutmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi tutmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir