AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı ters tutmak

Kahve falında kuranı ters tutmak

Kahve falında kuranı ters tutmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bol nimete kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, çok zor günler yaşayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı ters tutmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında kuranı ters tutmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kuranı tersten okumak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi tersten okumak alkış alacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı ters giymek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine inanılır.

Kahve falında kuranı ters görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kuranı kerim tutmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı tutmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir