AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı ters görmek

Kahve falında kuranı ters görmek

Kahve falında kuranı ters görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı ters gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında kuranı tersten okumak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı ters görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı ters tutmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kuranı ters giymek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi tersten okumak birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında gelinliği ters giymek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret eder.

Kahve falında elbise ters giymek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir