AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, vaaz ve nasihate, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini toprağa gömmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü toprağa gömmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında altını toprağa gömmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa kemik gömmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu toprağa gömmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa para gömmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir