AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak

Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak

Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük bir adım atılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak büyük bir projenin başına geçileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dua ezberlemeye çalışmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezber kuran okumak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işarettir.

Kahve falında ezber yapmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak kazalardan, belalardan korunacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Kahve falında kuran öğrenmeye çalışmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayla çalışmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine yorulur.

Kahve falında zehirlemeye çalışmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir