AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezber yapmak

Kahve falında ezber yapmak

Kahve falında ezber yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ezber yapmak gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında ezber yapmak kendisini eve kapatacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ezber kuran okumak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulur.

Kahve falında dua ezberlemeye çalışmak bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde temizlik yapmak maddi olarak çok rahat olunacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablasıyla zina yapmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yazlık ev yapmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turistik gezi yapmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir