AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla çalışmak

Kahve falında babayla çalışmak

Kahve falında babayla çalışmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, bahtın açık olmasına işaret eder.

Kahve falında babayla çalışmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında babasını öldürmeye çalışmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla çalışmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden inmeye çalışmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında trende çalışmak dileklerin gerçekleşeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında masada ders çalışmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa tırmanmaya çalışmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak bunalımlı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmaya çalışmak kısmetli bir kişi olunacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir