AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezber kuran okumak

Kahve falında ezber kuran okumak

Kahve falında ezber kuran okumak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında ezber kuran okumak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Kahve falında ezber kuran okumak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı ezberlemeye çalışmak yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezber yapmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işarettir.

Kahve falında dua ezberlemeye çalışmak malının ve parasının ziyan olacağına, idealist davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında korkudan kuran okumak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, halsizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuran okumak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran harflerini okumak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kuran okuduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir