AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak karamsar olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim okuyamamak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran kerim okunduğunu görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi okuyamamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir