AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpte kuran görmek

Kahve falında çöpte kuran görmek

Kahve falında çöpte kuran görmek başarıların çoğalacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpte kuran gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında kuranı çöpten almak işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpte kuran görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı çöpe atmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı çöpte görmek imkânların çok daha iyi olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında yerden çöp toplamak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altını çöpe atmak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çöp süpürmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeği çöpte görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, parasını dikkatli harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir