AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana el bastırmak

Kahve falında kurana el bastırmak

Kahve falında kurana el bastırmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurana el bastırmak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında kurana el bastırmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Kahve falında davetiye bastırmak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulur.

Kahve falında fotoğraf bastırmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar bastırmak hanesindeki rızkın eksileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalettir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran elinde görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı elinde tutmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir