AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf bastırmak

Kahve falında fotoğraf bastırmak

Kahve falında fotoğraf bastırmak küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kazancının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf bastırmak gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında fotoğraf bastırmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında anahtar bastırmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kurana el bastırmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında davetiye bastırmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinizin fotoğrafını görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatın yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yanık fotoğraf görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir