AnaSayfa / Genel / Kahve falında davetiye bastırmak

Kahve falında davetiye bastırmak

Kahve falında davetiye bastırmak aksiliklerin yaşanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında davetiye bastırmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Kahve falında davetiye bastırmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf bastırmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında anahtar bastırmak tüm keyfinin kaçacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kurana el bastırmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının düğün davetiyesini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davetiye aldığını görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi nişan davetiyesi görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir