AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar bastırmak

Kahve falında anahtar bastırmak

Kahve falında anahtar bastırmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar bastırmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında anahtar bastırmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf bastırmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında kurana el bastırmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında davetiye bastırmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana anahtar verdiğini görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Kahve falında tahta anahtar görmek gözden düşeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilise anahtarı görmek bol kazanç getireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir