AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran elinde görmek

Kahve falında kuran elinde görmek

Kahve falında kuran elinde görmek dileklerinin de kabul olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran elinde gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Kahve falında kurana el sürmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kuranı kerim görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde kuran görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işarettir.

Kahve falında kurana el bastığını görmek kişinin güzel işler yapacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek zahmetinin çoğalacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir