Kahve falında kurana el bastığını görmek

Kahve falında kurana el bastığını görmek böylece kendine güveneceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kurana el bastığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları anlamamakta ısrar edebilirler.

Kahve falında kurana el bastığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odayı su bastığını görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında dünyayı su bastığını görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında evini fare bastığını görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir