AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun sesini duymak

Kahve falında oğlunun sesini duymak

Kahve falında oğlunun sesini duymak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sesini duymak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun sesini duymak sevinçli bir hayat süreceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında oku sesi duymak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık sesi duymak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cinin sesini duymak evdeki birinin yolculuk yapacağına, terfi alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm sesi duymak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir