AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okunmasını duymak

Kahve falında kuran okunmasını duymak

Kahve falında kuran okunmasını duymak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hastalanacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, dertlerinin artacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında kuran okunmasını duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okunması duymak rızkının da çoğalacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okunmasını duymak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında kuran okunduğunu duymak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okunurken duymak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir