AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okurken uyumak

Kahve falında kuran okurken uyumak

Kahve falında kuran okurken uyumak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kuran okurken uyumak gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kuran okurken uyumak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işlerinin karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını kuran okurken görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulur.

Kahve falında kuran okurken gülmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kuran okurken görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir