AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek

Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek

Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek atılan adımların boşa çıkacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kuran okurken gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında sevdiğini kuran okurken görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okurken şaşırmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasını kuran okurken görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı kuran okurken görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir