AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okurken gülmek

Kahve falında kuran okurken gülmek

Kahve falında kuran okurken gülmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken gülmek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Kahve falında kuran okurken gülmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kuran okurken görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okurken uyanmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını kuran okurken görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kuran okurken görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, kötü yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Kahve falında kuran okurken ağlamak kırılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir