AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını kuran okurken görmek

Kahve falında babasını kuran okurken görmek

Kahve falında babasını kuran okurken görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Kahve falında babasını kuran okurken gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında babasını kuran okurken görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını kuran okurken görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kuran okurken görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini kuran okurken görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında anneyi kuran okurken görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kuran okurken ağlamak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ortalığın karışacağına yorulur.

Kahve falında kuran okurken görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir