AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okunurken duymak

Kahve falında kuran okunurken duymak

Kahve falında kuran okunurken duymak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okunurken duymak gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okunurken duymak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, daha bir sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunduğunu duymak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okunmasını duymak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kuran okunması duymak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir