AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okunduğunu duymak

Kahve falında kuran okunduğunu duymak

Kahve falında kuran okunduğunu duymak işlerin de hafifleyeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sağlık sorunlarının biteceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalettir.

Kahve falında kuran okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okunurken duymak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunduğunu duymak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okunmasını duymak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında kuran okunması duymak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir