AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, her zaman hürmet göreceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu duymak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim okutmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim okuyan birini görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi okuyamamak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim okuyamamak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim okuyan birini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerim okunduğunu görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir