AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada altın bulmak

Kahve falında tarlada altın bulmak

Kahve falında tarlada altın bulmak kudretinin yerine geleceğine, moralinin yerine geleceğine, gönlünce harcama yapmasına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada altın bulmak gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Kahve falında tarlada altın bulmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında tarlada para bulmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada define bulmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın tarlası görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada altın toplamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında para altın bulmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde altın bulmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalettir.

Kahve falında yerden altın bulmak atılan adımların zorluk yaratacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir