AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurak toprak görmek

Kahve falında kurak toprak görmek

Kahve falında kurak toprak görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurak toprak gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili konularda sezgilerinizi takip edebilirsiniz.

Kahve falında kurak toprak görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında kurak tarla görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuraklık görmek yeni yerler göreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işarettir.

Kahve falında kurak arazi görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa bitki dikmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağı öpmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında toprakta oturmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulanmış toprak görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir