AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret etmektedir.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında asker kıyafeti giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir