AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpenin çalındığını görmek

Kahve falında küpenin çalındığını görmek

Kahve falında küpenin çalındığını görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında küpenin çalındığını gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Kahve falında küpenin çalındığını görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe kırılması görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşine küpe almak büyük işlerin ortaya konulacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk küpe görmek anlaşmalardan cayılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında renkli küpeler görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil küpe hediye almak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında küpenin düştüğünü görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpe satın almak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir