AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpenin düştüğünü görmek

Kahve falında küpenin düştüğünü görmek

Kahve falında küpenin düştüğünü görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında küpenin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında küpenin tekini düşürmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpe düşürmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küpelerini düşürmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında küpesinin düştüğünü görmek rahatın ve konforun geleceğine, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küpe düşürmek umutların biteceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpenin düştüğünü görmek huzurlu günler görüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küpenin taşının düştüğünü görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir