AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine küpe almak

Kahve falında eşine küpe almak

Kahve falında eşine küpe almak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine küpe almak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında küpenin eşini bulmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kulağında küpe görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin küpe taktığını görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, başarılarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşine küpe almak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpenin eşini kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden altın küpe almak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, makamının artacağına inanılır.

Kahve falında küpe ve bileklik görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpeleri kaybetmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir