AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe yutmak

Kahve falında küpe yutmak

Kahve falında küpe yutmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Kahve falında küpe yutmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında küpe yutmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe yutmak kıtlığın meydana geleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişini yutmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tel yutmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz yutmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk yutmak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dili yutmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak yutmak ekmeksiz kalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir